Lasse Lundberg

lasse@blender.se

Trummor, Sång

Glad, envis, positiv, realistisk, kontrollmänniska. Så vill Lasse beskriva sig själv.

Lasse har alltid varit innovativ och ekonomisk. Att driva företag är nåt som alltid har funnits i hans liv. Lasses pappa var egenföretagare och Lasse jobbade hos honom under de 6 första åren ute i arbetslivet. Efter diverse andra projekt och samtidigt ett flitigt musicerande så startades till slut Blender. Lasse har drivit Blender sen starten 2002.

Förutom att spela musik och sin familj har Lasse två andra stora intressen. Åka Harley-davidson och dyka. Lasse äger en HD Softail custom -07 som han byggt om och stylat i eget tycke. Den åker han på så ofta det bara ges tid. Det är en avkoppling som slår allt annat! Dykningen har fått ligga på hyllan i några år eftersom turnerandet och HD åkandet tar all den lilla lediga tid som finns på sommaren.

Familjen är nåt som Lasse prioriterar allra högst. Sommaren 2013 blev han pappa till sitt första barn. Då föddes lilla Vendla och hon är förstås pappas ögonsten!!

Drömmen är att kunna kombinera familjelivet med turnerandet och sitta i musikstudion och producera musik. Tankarna finns även på att i framtiden starta nåt företag parallellt med Blender ihop med sambon Melinda.

Det roligaste med att turnera med Blender är att få spela musik, umgås med mina sköna arbetskamrater, kombinera spelandet med företagandet. Det är det som driver honom framåt.

Om...
...Maria

Glad, positiv, stort hjärta, alltid sig själv, naturlig, fötterna på jorden, snurrig på morgonen, Sveriges lätt bästa sångerska i vår bransch.

...Robert

Lugn, trygg, pålitlig, snäll, trevlig, otursförföljd, enormt musikalisk!

...Olle

Lång, smal, ung, supersnäll, glad, väldigt musikaliskt begåvad.

...Erik

Lugn och sansad, snäll som få, lite förvirrad emellanåt, extremt duktig gitarrist.