Maria Persson

maria@blender.se

Sång

Ambitiös, spontan, lätt till skratt, energisk, målmedveten, envis. Med dom orden vill Maria beskriva sig själv.

Maria kom till världen 1980! De första tre åren bodde hon i Örebro, men växte sedan upp i Eskilstuna. Maria har alltid varit nyfiken på att prova på saker. Många intressen och ambitioner fanns redan i tidig ålder. Drömmen om att stå på scenen och underhålla för människor har alltid varit det högsta målet och det hon brunnit mest för.

Maria bor just nu i Karlstad och har innan det flyttat runt och bott på en massa ställen.

Det första riktiga sångjobbet var som sångerska i en showgrupp på Sunwing Resort på Cypern 2003. Året efter blev det Gran Canaria. Sammanlagt blev det 2,5 år utomlands. Livet utanför Sverige var lärorikt och utvecklande på många positiva sätt.

När hon kom hem till Sverige igen 2005 hittade hon en annons om att ett dansband sökte sångerska på heltid, och hjärtat sa att hon skulle söka. Det var Blender som sökte sångerska och på den vägen är det!! Maria trivs med livet ute på turné, Hon är glad att ha förverkligat sin dröm om att få ha sång och musik som yrke. Dessutom få stå på scenen med så grymt duktiga killar!

Förutom musiken så är det naturligtvis familjen som bor lite utspritt i landet som står henne närmast hjärtat. Maria älskar sin familj! Hon har sin pappa i Örebro och fem syskon som bor på olika orter i landet. Det känns extra roligt när de alla är lediga och kan träffas samtidigt med alla syskonbarnen. Då blir det mycket fotografering till fotoalbumet och en massa roligt ihop.

Om...
...Lasse

Eldsjäl, godhjärtad, mångsysslare, otroligt musikalisk, pratglad, letar alltid efter hans saker som försvinner...

...Robert

Stort hjärta, glad, kreativ, lojal, alltid positiv, väldigt talangfull, mästare på att drömma sig lååångt bort.

...Olle

Snäll, omtänksam, duktig, ambitiös, glimten i ögat, musikalisk och duktig på allt han tar sig för. En härlig tonåring helt enkelt!

...Erik

Mycket musikalisk, duktig, hjärtlig, snäll, hjälpsam, social, Erik har mycket humor och barnasinnet i behåll.