Norrlandsturné v. 46

Hej!

Nu har vi kommit hem från tre riktigt trevliga spelningar uppöver i landet.

Det blev ca 200 mil ute på både blöta och riktigt vintriga vägar.

Efter Sollefteåspelningen på vägen upp till Malå stannade vi till hos Lasses gamla spenorrland-2lkamrat Marcus i Bjurholm för att byta till vinterdäck på bussen. Lasse och Henrik var uppe med tuppen och blev bjudna på frukost i form av nybakat bröd och en massa annorlunda sorters pepparkakor med smaker av vanilj, citron, apelsin lime mm. Nyåkers pepparkaksfabrik ligger nämligen vägg i vägg med däckverkstaden.

Vi hade som plan att repa in lite nytt material denna sväng, men oturen var framme och skapade lite problem för oss. Lasses headset åkte i backen och gick sönder och lite kablar och lampor i samma veva. Vi fick laga detta istället. Men det är en massa nytt på G ska ni se!

Som tur var så hade vi med oss vår gode vän Henrik som hjälpte oss med busskörningen. Henrik är dessutom vass på det mesta så han var till stor hjälp med att lösa våra problem. I övrigt så gick helgen mycket bra och avslutades i Sundsvall med ett fullt Skönsbergs Folkets hus. Nu laddar vi om till nästa helg. Ha det gott!

 

En olycka kommer sällan ensam, problem är till för att lösas. ☺