Olle Tidblom

olle@blender.se

Keyboard

Snäll, glad, positiv, lättsam – så vill Olle beskriva sig själv.

Olle föddes 1996 i Lidköping och bor fortfarande kvar där med hela sin familj. Som barn provade Olle på den flesta sporter som fanns att utöva i Lidköping. Det fanns dock ingen sport som slog hans intresse för musiken. När Olle var 6 år fick hans granne honom till att prova spela på ett piano. Grannen förstod snabbt att Olle var en musikalisk liten kille och berättade detta för Olles föräldrar. De hade ingen aning om detta eftersom ingen annan i släkten hållit på med musik. Det tog inte lång tid innan det ett piano hemma hos familjen Tidblom. Det var där det började!

När Olle började gymnasiet (Music & production i Skara) fick han förfrågan om att börja spela i ett dansband som hette Statuz. Han tackade ja, och är idag väldigt glad och tacksam för det. När Statuz lades ner var Olles mål att satsa ordentligt på det sista året i skolan. För att i framtiden kunna leva på musiken. Nästan i samma veva kom frågan om Blender upp. Till en början var han lite tveksam eftersom han bestämt sig för att satsa på skolan. Efter ett tag insåg han dock att en plats i Blender är betydligt mer förkovrande och då förverkligades samtidigt drömmen om att få leva på musiken. Olle känner sig glad och stolt över sin plats i Blender.

Olles dröm är att kunna leva på musiken hela sitt liv, på ett eller annat sätt.
Nu är det Blender som gäller för hela slanten!!

Det hittills upplevda turnélivet har varit kanon. Det är otroligt kul att få vara ute och spela med så duktiga musiker och för en så tacksam publik.

Om...
...Lasse

Framåt tänkande, Musiköra, Rättvis

...Maria

Extremt glad, Sprallig, Omtänksam

...Robert

Har fötterna på jorden, Sansad, Extremt Snäll, Musikalisk

...Erik

Grym Gitarrist, Glad, Otroligt Skojig, Bra på positiva kommentarer.