Robert Norberg

robert@blender.se

Bas

Äventyrlig, envis, positiv och omtänksam. Med dom orden vill Robert beskriva sig själv.

Att bli Skateboard proffs eller musik, det drömde Robert om när han var yngre. Robert är född och uppvuxen i Hagfors och kommer från en stor familj, där alla hade musik i blodet. Intresset för musiken växte till liv när Robert och hans bröder var små. De blev en massa ”jammande” på instrumenten som fanns där hemma.

Det var under högstadietiden som intresset för musiken satte igång på allvar. Robert och hans vän Jimmy Jansson startade gruppen ”The Poets”. Karriären drog igång med rasande fart och det släppte några skivor, fick en massa spelningar i landet och medverkade i melodifestivalen 2002. Robert har ända sen starten jobbat med musik i olika konstellationer. Han har även jobbat som musiklärare i Karlstad en kort tid.

Om någon frågar om Robert nån gång haft ett sk. ”riktigt” jobb kan han skryta med att ha jobbat som grovstädare på ett sågverk (en vecka). Inget han vill göra om igen. När han inte pysslar med musik tycker han om att åka snowboard/skateboard och umgås med vänner och familj.

Robert trivs med att resa runt I landet och få spela musik med sina vänner i Blender. Det blir mycket köra buss ibland men det är helt klart värt det.

Om...
...Lasse

Stort hjärta, ambitiös, drivkraftig, noggrann, väldigt musikalisk

...Maria

Snällast i hela världen, envis, klok, kämpe, alltid glad, grym sångerska

...Olle

Lugn & go, snäll kille! Musikalisk, lyhörd, spelar väldigt smakfullt!

...Erik

Social, rolig, spontan, lite galen. Otroligt duktig gitarrist & sångare!