Vi summerar Blender-året 2015

Nu har snart ännu ett Blender-år passerat förbi. 2015 har varit ett mycket händelserikt år för oss. I våras släppte vi vår första helt egenproducerade skiva ”Mi Amore”. Vi är extra stolta över denna skiva eftersom vi har gjort allt själva. Som pricken över i:et blev den nominerad till årets album i Guldklaven 2015. Nu har vi dessutom fått den glada nyheten att skivan är nominerad till en Grammis! Större än så kan det väl knappast bli!  

Vi är också extremt stolta över Maria som tog hem titeln ”Årets Sångerska” i Guldklaven 2015. Vi känner oss så glada och ödmjuka inför alla dessa utmärkelser. 

Vi har haft ett fantastiskt spelår och vi vill från våra hjärtan tacka er kära publik. Det är tack vare er som vi har möjlighet att flänga runt och göra det som vi älskar allra mest. Spela musik! 

Vi har påbörjat inspelningarna av ännu en ny skiva som vi planerar att släppa till våren. Samtidigt har vi inlett ett spännande o fördjupat samarbete med låtskrivarparet Anna & Samuel Engh. Dom har tidigare varit inblandade i låtar som Ingen Ingenting, Känner liv igen och Kärlek Bränner. Vi ser nu fram emot ett riktigt roligt och spännande 2016.

Till sist vill vi önska er alla en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!!!

Puss o kram från oss
//Blender