Olle slutar

Hej på er alla!

I alla dessa glädjetider med nomineringar i Guldklaven, allsång på Skansen och helt fantastiska spelningar runt om i landet har vi tyvärr en mindre rolig nyhet att berätta.

Vår underbara Olle har tagit beslutet att avsluta sin karriär som turnerande musikant. Olle är idag 21 år. Han var endast 18 år nyss fyllda när han började spela med oss i Blender. Det är med både glädje och sorg, mycket kärlek och stor ömsesidig respekt vi kommer att skiljas åt den dagen vi hittat en värdig ersättare för Olle.

Med andra ord!!
Olle kommer givetvis stanna kvar och spela med oss tills vi hittar en värdig ersättare!

Så, nu söker vi dig keyboardist som vill hoppa på och spela med oss i Blender.

  • Tjänsten gäller heltid!!
  • Vi spelar ca 140 spelningar/år
  • Du bör vara duktig, lättlärd, ha ett brett musikaliskt kunnande då vi spelar allt från pop till boogie woogie och blues.
  • Koll på ljud gällande synthar, orgel, piano etc
  • Gärna nån form av tidigare arbetslivserfarenhet.
  • Glad, social, trevlig, ärlig och du ska gilla att stå på scenen.
  • Vi utgår från Vadstena
  • Extra plus om du innehar körkort för tungtrafik och en bra sångröst!

Låter det intressant för dig eller känner du någon som kan passa för detta?
Maila isåfall ditt intresse till: info@blender.se eller mats@nojeskallan.se

Dela gärna detta inlägg till vänner och bekanta!

Kram på er // Blender

Läs Olles egna ord här nedan.

Jag vill tacka alla er som har gjort den här tiden till vad den har blivit. Jag har lärt känna så mycket sköna människor dom här åren och jag hoppas verkligen att jag får se er igen.

Framför allt vill jag säga ett stort tack till mina fantastiska vänner i Blender för allt. Att dom vågade ta in mig i deras perfekta produkt även fast jag bara var en liten pojke känns som en stor ära. Det har vart tre extremt roliga och utvecklande år som jag aldrig kommer glömma, och jag är glad att det är just er i Blender jag har upplevt det med.

Det är många olika känslor inför det här beslutet. Jag ser dock fram emot att få spendera mer tid med mina nära o kära, få lite rutin på livet och få känna känslan av att få ha en ”riktig” helg igen.

Jag önskar er, mina vänner i Blender all lycka till i framtiden och hoppas och vet att ni fortsätter att vara dom bästa!!

Jag kommer såklart spela kvar i Blender tills vi har hittat en ersättare, så vi kommer garanterat ses fler gånger :)

Kram // Olle